like os på facebook

​Mandag - Fredag      kl. 6.30 - 17.30

Lørdag                      kl. 6.30 - 14.00

Søndag                     kl. 6.30 - 13.00

​Helligdage                 kl. 6.30 - 12.00​

D 24-25-26/12 Lukket
Samt D 1/1 Lukket

Bestilling af brød kan sker på tlf eller fax indenfor åbningstiden

Tlf   75420105

Fax 75420118​

DM i brød 2014
13-10-2014
Guld og Sølv
Læs mere
DM i brød 2011
01-10-2014
Vi fik 3 brød med videre til finalen i København d 27/9
Læs mere
DM i brød 2012
01-10-2014
Vi fik 5 stykker brød med til finalen i Århus d 25/9.
Læs mere
DM I BRØD 2012. Finalen i Århus.
01-10-2014
Vi var i Århus til finalen i "dm i brød".
Læs mere
Overrækkelse af guld- sølv og bronze
01-10-2014
Guld- sølv og bronze bliver overrakt af Valsemøllen.
Læs mere
Ølandsbrød i butikken
01-10-2014
​I starten af det nye år har...
Læs mere
Dm i Brød 2013
01-10-2014
Finalen i Dm i brød gik godt. Vi fik en sølv og en bronze med hjem i kategorien "frokoststykker"
Læs mere

Pompei bager alt i brød, kager, sandwich og meget mere

Pompei er et lille men travlt bageri.

Vi starter op kl 1 alle dage i ugen. Natten starter med at få kørt alle rugbrødsdejene, så de kan ligger og udvikle smag, derefter bliver alle dejene lavet til vores sandwich, rundstykker og forskellige brødtyper. Alle typer dej ligger som regel 1-3 timer, hvor efter de bliver sat på køl til næste dag. Her vil de forskellige typer af enzymer, der er i melet og surdejen udvikle smag og den struktur, vi gerne vil have i det færdige produkt.

Hos Pompei ligger vi vægt på at bage efter gamle traditioner. Vi bruger kun de bedste råvare, f.eks Ølandshvede fra Aurion, italiensk durumhvede, fransk hvedemel og forskellige biodynamisk kerner fra Tyskland, som vi selv maler på vores lille stenmølle. Vores surdej til alle vores brød er lavet uden tilsætning af gær, den er vores grundsur, som vi starter alle vores forskellige surdeje på.

Ved 5.00-tiden starter vi med at bage i stenovnene.

At bage på sten gør, at brødet ikke tørrer ud - De meget varme stenplader man bager på, har den egenskab at luften ikke cirkulere rundt. Man får en sprød skorpe og en saftig krumme, samt et pænere brød.

Alt hvad der kan bages bliver bagt i stenovn - det være sig pizza - pizzasnegle - pølsehorn - flere varianter af Baguettes og alt vores brød. Læs mere om dette under produkter.

Dagen igennem har vi varmt brød. Der bliver bagt flere hold af alle brødtyper, så det altid er frisk brød, der er på hylderne. 

            Pompei   l    Saltgade 7, 6760 Ribe   l   Tlf.: 75 42 01 05  l  E-mail​: pompei@pompei.dk l   CVR: 36718501