like os på facebook

​Mandag - Fredag      kl. 6.30 - 17.30

Lørdag                      kl. 6.30 - 14.00

Søndag                     kl. 6.30 - 13.00

​Helligdage                 kl. 6.30 - 12.00​

D 24-25-26/12 Lukket
Samt D 1/1 Lukket

Bestilling af brød kan sker på tlf eller fax indenfor åbningstiden

Tlf   75420105

Fax 75420118​

DM i brød 2014
13-10-2014
Guld og Sølv
Læs mere
DM i brød 2011
01-10-2014
Vi fik 3 brød med videre til finalen i København d 27/9
Læs mere
DM i brød 2012
01-10-2014
Vi fik 5 stykker brød med til finalen i Århus d 25/9.
Læs mere
DM I BRØD 2012. Finalen i Århus.
01-10-2014
Vi var i Århus til finalen i "dm i brød".
Læs mere
Overrækkelse af guld- sølv og bronze
01-10-2014
Guld- sølv og bronze bliver overrakt af Valsemøllen.
Læs mere
Ølandsbrød i butikken
01-10-2014
​I starten af det nye år har...
Læs mere
Dm i Brød 2013
01-10-2014
Finalen i Dm i brød gik godt. Vi fik en sølv og en bronze med hjem i kategorien "frokoststykker"
Læs mere

Historien om Pompei.

Pompei blev grundlagt med det koncept, at vi ville lave godt brød. Bagt på surdej og i stenovn

Pompei blev startet i 1999 af Bent Christensen og Mikkel Hansen. Ideen blev til i Billund Bageri, hvor vi begge arbejdede på det tidspunkt. Vi ville lave noget, der var bedre end alle de andre. Vi havde fået tilbudt at købe vores gamle læreplads, vi slog til med det samme. Vi havde en klar idé om hvad det var, vi ville lave og efter en kort ombygning og udvikling af vores egne brødtyper slog vi dørene op for Ribes borgere.

Alt brød skulle så vidt muligt bages i stenovn.

Konceptet med varmt brød hele dagen viste sig at være et rigtigt valg. Ribes borgere tog godt imod os og det var dejligt med den opbakning, der var og som der fortsat er. Vi glædes stadigvæk over, at der om søndagen står kunder i en lang kø ud af butikken. Det gør, at man føler at det er rigtigt det man laver. Og giver lyst til fortsat at udvikle nye produkter og prøve nye brødtyper af. 

​NAVNET "POMPEI"​

​Navnet ”POMPEI” udspringer af den gamle by i Italien ”POMPEJI” som lå ved foden af Vesuv. Som bekendt blev byen begravet i aske efter vulkanudbrud og den er senere blevet udgravet. Ved udgravningen fandt man alt velbevaret, brødet stod stadigvæk i ovnen – en stenovn fyret op med træ. Vi syntes navnet passede godt sammen med det, vi ville lave – brød lavet med italienske meltyper og bagt i stenovn.

POMPEI I DAG.

​Pompei ejes i dag af Betina og Mikkel Hansen, Bent trådte ud af bageriet i 2004, pga, mel allergi.

Bageriet drives forsat som da vi åbnede i 99, kun de bedste råvare og med respekt for de gamle traditioner om at lave godt brød, hævet på surdeje og lange(extra lange) hævetider. 

            Pompei   l    Saltgade 7, 6760 Ribe   l   Tlf.: 75 42 01 05  l  E-mail​: pompei@pompei.dk l   CVR: 36718501